Koffiegranita

Makkelijk: maak deze granita 2 dagen van tevoren klaar.

50 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 9 uur wachten

2 ingrediënten


Aan de slag


  1. Los de suiker al roerend op in de hete espresso en laat in 1 uur helemaal afkoelen. Schenk de koude espresso in een afsluitbare bak en zet min. 8 uur in de vriezer. Neem vlak voor het serveren uit de vriezer en maal de bevroren espresso in de keukenmachine fijn. Serveer in ijscoupes.

  • bereidingstipJe kunt de koffiegranita ook in een afsluitbare bak in de vriezer zetten en na 4 uur elke 30 min. met een vork losroeren.
  • combinatietipLekker met lobbig geslagen slagroom. Het gerecht is dan iets minder licht en niet meer lactosevrij.

Koffiegranita

Makkelijk: maak deze granita 2 dagen van tevoren klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig