Smelt de boter en breng deze met de suiker en 100 ml water aan de kook. Schep de fijngesneden dadels erbij en laat nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Verwarm de poffertjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel ze over 4 schaaltjes. Snijd de blaadjes van de munt in dunne reepjes. Schenk de dadelsaus over de warme poffertjes en bestrooi met de fijngesneden munt.
- algemeenZet een kopje thee van de rest van de munt. Giet kokend water bij de takjes en laat even trekken. Lekker met een flinke schep suiker of honing!
Poffertjes met dadelsaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005033_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
400 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Smelt de boter en breng deze met de suiker en 100 ml water aan de kook. Schep de fijngesneden dadels erbij en laat nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Verwarm de poffertjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel ze over 4 schaaltjes. Snijd de blaadjes van de munt in dunne reepjes. Schenk de dadelsaus over de warme poffertjes en bestrooi met de fijngesneden munt.
algemeen:Zet een kopje thee van de rest van de munt. Giet kokend water bij de takjes en laat even trekken. Lekker met een flinke schep suiker of honing!
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
50 g boter
50 g bruine basterdsuiker
100 g dadels
1 pak poffertjes
4 takjes verse munt