Satéstokjes 15 min. in koud water weken. Op stokjes afwisselend in de lengte poffertjes en aardbeien steken. Tot gebruik in koelkast bewaren.
Aardbeien met schenkstroop bestrijken. Spiesjes op ingevet rooster aan elke kant ca. 2 min. grillen. Op zes borden flinke bol ijs scheppen. Spiesjes over borden verdelen en bestrooien met poedersuiker. Direct serveren.
- algemeenGril deze spiesjes op niet te heet vuur. Anders zijn de poffertjes en aardbeien al bruin voor ze warm zijn.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_071846_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
6 personen
305 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Satéstokjes 15 min. in koud water weken. Op stokjes afwisselend in de lengte poffertjes en aardbeien steken. Tot gebruik in koelkast bewaren.
Aardbeien met schenkstroop bestrijken. Spiesjes op ingevet rooster aan elke kant ca. 2 min. grillen. Op zes borden flinke bol ijs scheppen. Spiesjes over borden verdelen en bestrooien met poedersuiker. Direct serveren.
algemeen:Gril deze spiesjes op niet te heet vuur. Anders zijn de poffertjes en aardbeien al bruin voor ze warm zijn.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 pak poffertjes
18 aardbeien
1 eetlepel schenkstroop
750 g witte chocolade
0 poedersuiker
Dit heb je nodig
lange bamboespiesen
barbecue