Snijd de bieslook, peterselie en rucola fijn. Meng met een vork de roomboter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen.
De boter wordt beter smeerbaar als je hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
Kruidenboter met rucola
Ga je gourmetten? Deze boter met verse kruiden is jouw zelfgemaakte verrassing!
5 min. bereiden / 1 uur wachten
4 ingrediënten
Kruidenboter met rucola
Ga je gourmetten? Deze boter met verse kruiden is jouw zelfgemaakte verrassing!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005092_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
1 porties
5 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Snijd de bieslook, peterselie en rucola fijn. Meng met een vork de roomboter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen.
De boter wordt beter smeerbaar als je hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
125 g ongezouten roomboter
½ zakje verse bieslook
20 g verse peterselie
25 g rucola