Groene kruidenboter

Een all-time favoriet: groene kruidenboter met verse kruiden en knoflook. Lekker bij de BBQ, vis en kip!

470 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 1 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop de roomboter met een handmixer in 5 min. op de middelste stand luchtig.

  2. Snijd de dille, platte peterselie en de bieslook fijn. Pers de knoflook met een knoflookpers. Meng met een spatel de kruiden en de knoflook door de opgeklopte boter en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Leg daarna de boter in het midden van een stuk bakpapier. Rol het eromheen en draai de uiteinden in tegengestelde richting dicht, zodat je een worstje krijgt.

  4. Laat de boter minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.

  • combinatietipLekker bij de barbecue, vis en kip.

Gerelateerde recepten

Groene kruidenboter

Een all-time favoriet: groene kruidenboter met verse kruiden en knoflook. Lekker bij de BBQ, vis en kip!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig