Franse maaltijdsandwich met paté

718 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Plakjes spek in droge hete koekenpan zachtjes uitbakken. Blaadjes sla loshalen, goed wassen en drogen. Komkommer wassen en in dunne plakjes snijden. Dressing roeren van olie, azijn, 1 tl mosterd, suiker en naar smaak zout en peper. Stokbroden halveren en opensnijden. Paté in 12 plakjes snijden. Onderste deel brood besmeren met beetje mosterd. Beleggen met enkele blaadjes sla, plakjes paté, zoetzuurslices en spekjes. Rest slablaadjes mengen met rauwkost, komkommer en dressing. Halve stokbroodjes elk in drieën snijden, op bord leggen en salade ernaast scheppen.

Franse maaltijdsandwich met paté

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig