Filetlapjes met mozzarella en basilicum

726 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Mozzarella in 8 plakjes snijden. 8 blaadjes basilicum loshalen, rest blaadjes in reepjes snijden en takjes fijnsnijden. Filetlapjes bestrooien met zout en peper naar smaak. Helft olie in koekenpan verhitten. Hierin filetlapjes 1 min. bakken. Filetlapjes omkeren en op elk een blaadje basilicum en plakje mozzarella leggen. Met deksel op pan in ca. 2 min. kaas laten smelten en vlees gaar laten worden. Komkommer in 3 stukken en vervolgens in reepjes snijden. Dressing roeren van rest olie, mosterd, suiker, azijn en naar smaak zout en peper. Mengen met slablaadjes, komkommer en basilicumtakjes. Pasta over 4 borden verdelen, naar smaak jus erover sprenkelen en bestrooien met basilicumreepjes. Filetlapjes en salade erbij scheppen.

Gerelateerde recepten

Filetlapjes met mozzarella en basilicum

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig