Salade Paysanne de Clémentine

640 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Bestrooi ze met wat zout en zet ze even apart. Bak de spekreepjes bruin en knapperig. Bestrooi de kippenlevertjes met zout en (versgemalen) peper en bak ze in 1 eetlepel olie met de knoflook in circa 4 minuten rondom bruin.

  2. Klop een dressing van 2 eetlepels olie en de balsamicoazijn en breng hem op smaak met de tijm en zout en peper naar smaak. Verdeel de veldsla over 2 borden. Leg hierop de tomaat en schenk de dressing erover. Verdeel het spek, de levertjes, de eieren, de olijven en de avocado over de salade. Bestrooi hem met de pijnboompitten. Serveer direct met knapperig ciabattabrood.

  • algemeenGeen kippenlevertjes? Bak dan een biefstuk rosé en schep deze in plakjes door de salade.

Salade Paysanne de Clémentine

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig