Maïs laten uitlekken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In kleine koekenpan 1 el olie verhitten en ui en knoflook 3 min. fruiten. Tomaten toevoegen en ca. 10 min. laten sudderen. Maïs laatste 2 min. laten meesudderen. Met zout en hot pepper sauce pittig op smaak brengen. In koekenpan 2 el olie verhitten en op middelmatig vuur crispino's 4 min. bakken. In wok rest van olie verhitten en tuinerwten/wortelen 5 min. roerbakken. Rijst volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Crispino's met rijst, groenten en saus serveren.
Crispino's met Mexicaanse saus en groenten
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013859_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Maïs laten uitlekken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In kleine koekenpan 1 el olie verhitten en ui en knoflook 3 min. fruiten. Tomaten toevoegen en ca. 10 min. laten sudderen. Maïs laatste 2 min. laten meesudderen. Met zout en hot pepper sauce pittig op smaak brengen. In koekenpan 2 el olie verhitten en op middelmatig vuur crispino's 4 min. bakken. In wok rest van olie verhitten en tuinerwten/wortelen 5 min. roerbakken. Rijst volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Crispino's met rijst, groenten en saus serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 blikje maïskorrels
1 ui
2 tenen knoflook
400 g tomaten
5 el olijfolie
0 hot peppersauce
4 crispino's
½ zak tuinerwten-wortel
2 pakken rijst