Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken en verwijder vel en graatjes. Bereid de broccoliroosjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de roomkaas door de risotto. Schep de broccoli erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de risotto over borden en garneer met de zalm.
Romige risotto met broccoli en zalm
Met slechts 4 ingrediënten maak je een romig rijstgerecht met veel smaak.
Risotto maken
Instructievideo - 04:45 min.
Romige risotto met broccoli en zalm
Met slechts 4 ingrediënten maak je een romig rijstgerecht met veel smaak.
hoofdgerecht
4 personen
490 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken en verwijder vel en graatjes. Bereid de broccoliroosjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de roomkaas door de risotto. Schep de broccoli erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de risotto over borden en garneer met de zalm.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g risottorijst
213 g roze zalm in blik
600 g diepvries broccoliroosjes
175 g verse roomkaas met kruiden