Boeuf Stroganoff stap-voor-stap

310 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Smelt de boter in een hapjespan. Fruit de uien zachtjes glazig. Voeg de champignons toe en bak ze in 6-8 minuten bruin. Schep het vlees erdoor en bak alles nog 2 minuten.

  2. Schep de mosterd, de tomaten en de cayennepeper erdoor en schenk de bouillon erbij. Breng het geheel aan de kook en laat het vlees in de saus in 4-6 minuten zachtjes sudderen tot het net gaar is.

  3. Roer de zure room erdoor en warm het gerecht nog heel even door. Breng op smaak met zout en (versgemalen) zwarte peper. Strooi vlak voor het serveren de peterselie erover. Lekker met (wilde) rijst en een groene salade.

Boeuf Stroganoff stap-voor-stap

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig