Meng het cacaopoeder met de poedersuiker en voeg er druppelsgewijs lauwwarm water aan toe (maximaal 1 el) tot er een stroperige, gladde massa (glazuur) ontstaat.
Rijg 3 tot 4 frambozen aan een satéprikker en doop ze voorzichtig in het glazuur. Hang de prikker horizontaal tussen bijvoorbeeld 2 bekertjes 1 uur te drogen tot het glazuur hard is. Bij warm weer kun je het glazuur ook laten harden in de koelkast.
- algemeenU kunt natuurlijk ook andere soorten fruit in het glazuur dippen. Denk aan hele aardbeien, stukjes appel of plakjes banaan.
Chocoladeframbozen
nagerecht
1 personen
55 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Meng het cacaopoeder met de poedersuiker en voeg er druppelsgewijs lauwwarm water aan toe (maximaal 1 el) tot er een stroperige, gladde massa (glazuur) ontstaat.
Rijg 3 tot 4 frambozen aan een satéprikker en doop ze voorzichtig in het glazuur. Hang de prikker horizontaal tussen bijvoorbeeld 2 bekertjes 1 uur te drogen tot het glazuur hard is. Bij warm weer kun je het glazuur ook laten harden in de koelkast.
algemeen:U kunt natuurlijk ook andere soorten fruit in het glazuur dippen. Denk aan hele aardbeien, stukjes appel of plakjes banaan.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 tl cacaopoeder
6 el poedersuiker
125 g frambozen
Dit heb je nodig
satéprikkers