Pureer de frambozen met de poedersuiker in een blender of met een staafmixer. Verdeel de yoghurt over de ijsvormpjes, tot ca. 5 mm onder de rand. Vul aan met de frambozenpuree en roer met een satéstokje door elkaar voor een mooi patroon. Zet de vormpjes in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl
- algemeenU kunt de ijsjes met zuivel maximaal 2 dagen in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vorm gaan. Houd de vorm even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.
IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007399_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
6 porties
85 kcal
10 min. bereiden
5 uur wachten
Aan de slag
Pureer de frambozen met de poedersuiker in een blender of met een staafmixer. Verdeel de yoghurt over de ijsvormpjes, tot ca. 5 mm onder de rand. Vul aan met de frambozenpuree en roer met een satéstokje door elkaar voor een mooi patroon. Zet de vormpjes in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.
algemeen:U kunt de ijsjes met zuivel maximaal 2 dagen in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vorm gaan. Houd de vorm even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 porties)
125 g verse frambozen
1 el poedersuiker
500 g vanilleyoghurt
Dit heb je nodig
blender of staafmixer
ijsvormpjes