Snijd de pruimen en abrikozen grof en meng ze met de rozijnen in een kom. Rooster de havermout in een pan met antiaanbaklaag lichtbruin. Laat afkoelen op een bord.
Verdeel de yoghurt over de glazen. Schep de geroosterde havermout en het gedroogde fruit erop en breng op smaak met honing.
Zelfgemaakte muesli
De ochtend is het beste moment om jezelf te verwennen met deze home made muesli. Hoewel een handje in de middag ook zalig is!
- serveertipDeze muesli is het hele jaar door lekker. Een keer iets anders proberen? Vervang het gedroogde fruit dan door vers seizoensfruit.
Zelfgemaakt muesli
Instructievideo - 01:05 min.
Zelfgemaakte muesli
De ochtend is het beste moment om jezelf te verwennen met deze home made muesli. Hoewel een handje in de middag ook zalig is!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_050134_220x162_JPG.jpg)
ontbijt
4 personen
340 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de pruimen en abrikozen grof en meng ze met de rozijnen in een kom. Rooster de havermout in een pan met antiaanbaklaag lichtbruin. Laat afkoelen op een bord.
Verdeel de yoghurt over de glazen. Schep de geroosterde havermout en het gedroogde fruit erop en breng op smaak met honing.
serveertip:Deze muesli is het hele jaar door lekker. Een keer iets anders proberen? Vervang het gedroogde fruit dan door vers seizoensfruit.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 el blanke rozijnen
125 g gedroogde abrikozen zonder pit
8 gewelde pruimen zonder pit
4 el havermout
3 el vloeibare honing
500 ml milde yoghurt