Vis met curry en yoghurtraita

640 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Currypasta en kokosmelk in steelpan doorroeren en iets laten inkoken. Vis bestrooien met peper en zout. Olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en hierin vis om en om goudbruin bakken. Komkommer en kool wassen en fijnraspen, iets laten uitlekken in zeef en door yoghurt scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en djinten. Bosui in ringen snijden. Koriander grof snijden. Vis over 4 borden verdelen, saus erover scheppen. Bestrooien met bosui en koriander. Raitasalade ernaast scheppen en kom rijst erbij geven.

Gerelateerde recepten

Vis met curry en yoghurtraita

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig