Aardappelsalade met rucola en olijven

275 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 1 uur wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de krieltjes in de lengte in vieren en kook ze in ruim water met wat zout in 8-10 minuten beetgaar. Laat de aardappeltjes in een vergiet uitlekken. Boen de sinaasappel goed schoon en rasp de oranje schil er dun af. Pers de sinaasappel en de citroen uit. Klop in een grote schaal het sap met de sinaasappelrasp en de olijfolie tot een dressing. Roer de kappertjes en bosuitjes erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de warme aardappeltjes met de olijven door de salade. Laat de salade minstens 1 uur staan - liever 2-3 uur op een koele plek - zodat de smaken goed kunnen intrekken. Schep vlak voor het serveren de rucola door de salade.

Aardappelsalade met rucola en olijven

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig