Piroschki met gerookte zalm

290 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Het hele ei in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water afspoelen, pellen en fijnsnijden. Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. Dille fijnsnijden. Zalm in blokjes snijden en mengen met ei, sjalot en dille. Eierdooier van het gesplitste ei loskloppen (eiwit wordt niet gebruikt). Deegplakjes uitsteken en bestrijken met ei. Zalmmengsel op midden van deegplakjes verdelen. Deeg dichtvouwen en rand met vork aandrukken. Bovenkant bestrijken met eidooier en in ca. 20 minuten gaar bakken.

Gerelateerde recepten

Piroschki met gerookte zalm

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig