Tonijn met Toscaanse aardappelpartjes

680 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Tonijnsteak ontdooien, droogdeppen en inwrijven met versgemalen peper. Grote stukken in lengte doormidden snijden tot brede repen. Repen tonijn omwikkelen met 2-3 plakjes ontbijtspek per reep. Sperziebonen gaarkoken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen in koekenpan olijfolie verhitten en aardappelpartjes op matige temperatuur in 8-10 min. bruin en gaar bakken. Grillplaat verhitten en tonijn-steaks met spek in ca. 2 min. per kant knapperig van buiten en nog iets rosé vanbinnen bakken. Tonijn met gebakken aardappeltjes en sperziebonen serveren.

Gerelateerde recepten

Tonijn met Toscaanse aardappelpartjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig