Broccoli met citroen en knoflook

De kruidig-frisse olie geeft de broccoli een smaakboost.

135 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de roosjes van de broccoli. Schil de stronk en snijd hem in blokjes. Kook de broccoli in 3-4 minuten beetgaar. Rasp de gele schil van de citroen fijn en pers de vrucht uit

  2. Snijd de knoflook in plakjes. Verwarm de olijfolie in een steelpan en fruit 2 tenen knoflook in plakjes met de citroenrasp en versgemalen zwarte peper 2 min. Giet de broccoli af, schep de knoflook-citroenolie er voorzichtig door en druppel er wat citroensap over.

Broccoli met citroen en knoflook

De kruidig-frisse olie geeft de broccoli een smaakboost.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig