Pers één helft uit van de citroen. Meng het rasp en citroensap met de tijmblaadjes, sesamolie, olijfolie en de knoflook. Voeg royaal peper en zout toe. Lekker als marinade voor kip en varkensvlees.
- algemeenDe rest van de tijm kunt u over de hete barbecue strooien, dat zorgt voor een heerlijk aroma.
Marinade citroen-tijm-knoflook
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007323_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
170 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pers één helft uit van de citroen. Meng het rasp en citroensap met de tijmblaadjes, sesamolie, olijfolie en de knoflook. Voeg royaal peper en zout toe. Lekker als marinade voor kip en varkensvlees.
algemeen:De rest van de tijm kunt u over de hete barbecue strooien, dat zorgt voor een heerlijk aroma.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 citroen
½ bakje verse tijm
1 el sesamolie
4 el olijfolie
1 teen knoflook