Broccoli met bloemkool

En amandel, knoflook en peterselie natuurlijk. Het bijgerecht moet ook een beetje feestelijk zijn.

205 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd roosjes van de broccoli en bloemkool. Kook 3 min. en laat uitlekken. Verhit de olie in een hapjespan. Pers de knoflook en voeg die samen met de broccoli en bloemkool toe. Roerbak op hoog vuur in 7 min. gaar. Snijd de peterselie fijn. Bestrooi bij het serveren de bloemkool en broccoli met de peterselie en het amandelschaafsel.

  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Broccoli met bloemkool

En amandel, knoflook en peterselie natuurlijk. Het bijgerecht moet ook een beetje feestelijk zijn.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig