Snijd de roosjes van de bloemkool en de broccoli. Kook de bloemkoolrotjes in 5 min. beetgaar. Voeg na 1 min. de broccoliroosjes toe. Giet af en schud om met olie en Italiaanse kruidenmix. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Broccoli en bloemkool met kruiden
Was alles maar zo simpel.
Broccoli en bloemkool met kruiden
Was alles maar zo simpel.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030289_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
110 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de roosjes van de bloemkool en de broccoli. Kook de bloemkoolrotjes in 5 min. beetgaar. Voeg na 1 min. de broccoliroosjes toe. Giet af en schud om met olie en Italiaanse kruidenmix. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g bloemkool
300 g broccoli
3 el olijfolie extra vierge
2 el diepvries Italiaanse kruiden