Visspies met laurier en citroen

330 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 2 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de vis in blokjes van ca. 3 cm. Meng in een kom de visblokjes met de olie, knoflook, de tijm en laurier. Meng het geheel door de vis. Dek de kom af en laat de vis minimaal 1 uur marineren.

  2. Snijd de citroen in 4 gelijke parten. Rijg de vis samen met de blaadjes laurier aan de satépennen. Gril de spiesen op een ingevet rooster boven matig heet vuur in 3-4 minuten per kant gaar. Strooi er zout en peper naar smaak over en knijp de gegrilde citroen erboven uit.

  • Vis grillen op de barbecue

    Instructievideo - 02:52 min.

Gerelateerde recepten

Visspies met laurier en citroen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig