Perzikspies

310 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Halveer de perziken en verwijder de pit. Snijd de helften elk in 3 parten en rijg 6 stukjes perzik aan 2 spiesen. Bestrijk de spiesen dun met de olie en bewaar ze afgedekt op een koele, donkere plek (niet in de koelkast).

  2. Verdeel de vanillekwark over 4 (wijn)glazen. Bewaar de glazen afgedekt in de koelkast. Gril de spiesen in 4-5 min. lichtbruin. Keer regelmatig. Zet de glazen met vanillekwark op 4 borden. Verkruimel de amaretti erboven en leg naast elk glas een warme perzikspies.

  • algemeenIn plaats van amaretti kunt u ook verkruimelde bitterkoekjes nemen. Helemaal af met een glaasje amandellikeur erbij.

Perzikspies

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig