In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.
Vietnamese kruiden voor vlees
5 min. bereiden / 10 min. wachten
4 ingrediënten
- algemeenZoet en pittig tegelijk. Heerlijk voor dunne lapjes vlees, zoals kalkoen en varkensvlees à la minute. Vermengd met citroensap en olie vormen deze kruiden een verrukkelijke marinade voor een varkensrollade of een hammetje.
Vietnamese kruiden voor vlees
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_045899_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
1 personen
5 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.
algemeen:Zoet en pittig tegelijk. Heerlijk voor dunne lapjes vlees, zoals kalkoen en varkensvlees à la minute. Vermengd met citroensap en olie vormen deze kruiden een verrukkelijke marinade voor een varkensrollade of een hammetje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 theelepel Chinese
1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker
2 theelepels gemberpoeder (djahé)
1 theelepel cayennepeper