In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.
Amerikaanse kruiden voor vlees
15 min. bereiden / 10 min. wachten
8 ingrediënten
- algemeenEen stevig kruidenmengsel voor stevige stukken vlees, o.a. entrecote, ribeye, rosbief en lamsbout.
Amerikaanse kruiden voor vlees
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_058546_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
1 personen
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.
algemeen:Een stevig kruidenmengsel voor stevige stukken vlees, o.a. entrecote, ribeye, rosbief en lamsbout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
2 theelepels paprikapoeder
½ theelepel cayennepeper
1 theelepel nootmuskaat
1 theelepel marjolein
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uien
½ theelepel zwarte peper
2 theelepels lichtbruine basterdsuiker