Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade

215 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 1 uur wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de varkenshaasjes in plakken van ca. 2 cm dik. Klop in een schaal de marinade van olie, mosterd, honing, azijn en chilipoeder. Pers de knoflook erboven. Schep de varkenshaasplakjes erdoor, dek de schaal af en marineer de varkenshaas in de koelkast ca. 1 uur.

  2. Steek de varkenshaas in de lengte op de spiesen. Leg de spiesen op een goed ingevet rooster en gril aan elke kant ca. 7 min. Bestrooi het vlees met peper en zout.

  • combinatietipLekker met warme shoarmabroodjes, gegrilde maïskolven (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek) en komkommersalade.
  • variatietipDeze marinade is ook heerlijk voor varkensschnitzels of spareribs.
  • Vlees grillen op de barbecue

    Instructievideo - 02:53 min.

Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig