Kiphaasjes in de lengte in 2 repen snijden. Repen zigzag op 12 à 16 geweekte satéstokjes steken. In kommetje zure room met tapenade en naar smaak peper door elkaar roeren. Spiesjes en sausje tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
Spiesjes op goed ingevette grilltopper aan elke kant 4 à 5 min. grillen.
Minispiesjes met kip
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_058520_220x162_JPG.jpg)
12 porties
60 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kiphaasjes in de lengte in 2 repen snijden. Repen zigzag op 12 à 16 geweekte satéstokjes steken. In kommetje zure room met tapenade en naar smaak peper door elkaar roeren. Spiesjes en sausje tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
Spiesjes op goed ingevette grilltopper aan elke kant 4 à 5 min. grillen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
250 g kipfilethaasjes
125 ml zure room
3 eetlepels gedroogde tomaten
Dit heb je nodig
satéstokjes
barbecue
grilltopper