Pikante groene salade

Het zoetzure van de granaatappel en het pittige van sambal. Deze salade is absoluut niet saai!

355 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de granaatappel. Verwijder boven een kom met een theelepel de zaden en vang het sap op. Roer in een kopje de olie, sinaasappelsap, granaatappelsap, zout en sambal tot een dressing. Snijd de sjalot in flinterdunne ringen.

  2. Schil de avocado, halveer en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in schijfjes. Meng de sjalotringen, avocado en sla met de granaatappelpitten en schep de dressing erdoor.

Pikante groene salade

Het zoetzure van de granaatappel en het pittige van sambal. Deze salade is absoluut niet saai!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig