Schenk de koffie in een diep bord. Doop de lange vingers erin en leg deze per 3 stuks naast elkaar op een bordje. Vang de siroop van de perziken op en snijd de perziken in dunne plakjes. Verdeel de perziken over de lange vingers. Klop 3 el perzikensiroop met een garde door de mascarpone en verdeel het mascarponemengsel over de perziken. Rasp de chocolade boven de tiramisu en serveer ze direct.
- algemeenU kunt de tiramisu 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast. Rasp er op de dag zelf de chocolade over.
Rappe perziktiramisu
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006088_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
375 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schenk de koffie in een diep bord. Doop de lange vingers erin en leg deze per 3 stuks naast elkaar op een bordje. Vang de siroop van de perziken op en snijd de perziken in dunne plakjes. Verdeel de perziken over de lange vingers. Klop 3 el perzikensiroop met een garde door de mascarpone en verdeel het mascarponemengsel over de perziken. Rasp de chocolade boven de tiramisu en serveer ze direct.
algemeen:U kunt de tiramisu 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast. Rasp er op de dag zelf de chocolade over.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 ml sterke koffie
12 lange vingers
1 blik halve perziken op siroop
1 bakje mascarpone
50 g witte chocolade