Grillburger met koolsla

425 kcal

(Voedingswaarden)

7 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de krieltjes in de magnetron, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de grillpan.

  2. Bestrooi de grillburgers met peper en zout, bestrijk ze met de olie en gril ze in 2-3 minuten per kant net gaar.

  3. Snijd de witte kool in dunne reepjes. Meng de dressing door de kool. Snijd de tomaten in plakjes en de ui in ringen.

  4. Verdeel de grillburgers over de borden. Leg de tomaat en ui op de grillburgers en schep de koolsla ernaast. Serveer de krieltjes erbij. Zet desgewenst ketchup op tafel.

  • algemeenIn plaats van witte kool kunt u ook ijsbergsla, in dunne reepjes gesneden, bij dit gerecht serveren. Als u iets meer tijd heeft, kunt u de krieltjes ook zelf bakken. Verhit 100 g kruidenboter voor 400 g krieltjes, voeg (grof gehakte) rozemarijn toe en bak 5 minuten. Laat de krieltjes daarna nog 5 minuten op laag vuur garen met de deksel op de pan.

Grillburger met koolsla

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig