Gebakken mihoen met kip en groenten

455 kcal

(Voedingswaarden)

55 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de taugé in het vergiet en overgiet met koud water. Maak de bosuitjes schoon en snijd in stukken van 4 cm.

  2. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd in reepjes. Pel de knoflook, schil de gember en snipper beiden fijn.

  3. Rooster de pinda's in een droge wok goudbruin, laat afkoelen op een schaal. Snijd de kip in blokjes. Verhit de olie in een wok. Fruit de knoflook en gember voor ca. 30 sec. Voeg de blokjes kip toe en roerbak ca. 2 min.

  4. Voeg de vissaus toe en laat de kip in va. 5 min. op matig vuur gaar worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de mihoen uitlekken en meng voorzichtig met de kip. Meng de bosui en waterkers door de mihoen en warm nog 1 min. mee.

  5. Schep, van het vuur af, de taugé door de mihoen. Knop de koriander erboven fijn, garneer met gemalen pinda's en peperreepjes.

Gerelateerde recepten

Gebakken mihoen met kip en groenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig