Kerriekalkoen met rijst

415 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak kleine sneetjes in de kalkoenfilets, zo kan de marinade goed intrekken. Meng de yoghurt met de knoflook en het kerriepoeder. Voeg peper en zout naar smaak toe. Leg de filets in het mengsel en laat ze afgedekt een halfuur in de koelkast marineren. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en bak de uien en de champignons 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout en laat de groenten met de deksel op de pan nog 5 minuten op laag vuur garen. Gril de filets in de grillpan 4 minuten. Keer halverwege. Serveer met de rijst en groenten.

Kerriekalkoen met rijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig