Salsa van zoete aardappelen

Bijzonder Mexicaans bijgerecht met pittige en frisse smaken in één.

180 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappels en snijd in blokjes van 1 cm. Kook de blokjes in weinig water met zout in 10 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Boen de sinaasappel schoon en rasp een kwart van de schil. Pers de sinaasappel uit. Snijd de peper en de bosuitjes in ringetjes. Hak de peterselie fijn. Meng het sinaasappelsap en -rasp, de peperreepjes, de bosuitjes, de peterselie en de olie door de aardappels. Breng de salsa op smaak brengen met zout. Bewaar de salsa tot gebruik afgedekt in koelkast.

  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Salsa van zoete aardappelen

Bijzonder Mexicaans bijgerecht met pittige en frisse smaken in één.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig