Makkelijke gehakthachee met rodekool

Net zo lekker als de klassieke hachee, maar véél sneller klaar.

710 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in halve ringen. Bak de rundersoepballetjes in een braadpan in iets meer dan de helft van de boter op hoog vuur rondom bruin. Voeg de uien toe en bak ze lichtbruin. Voeg de hacheekruiden en het water toe en stoof de soepballetjes afgedekt in 20 min. gaar. Kook ondertussen de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Smelt de rest van de boter in een kleine pan met dikke bodem, schep de rodekool en de cranberrycompote erin en stoof de kool afgedekt zachtjes ca. 10 min. Serveer de balletjes met de gekookte aardappelen en de rodekool.

Makkelijke gehakthachee met rodekool

Net zo lekker als de klassieke hachee, maar véél sneller klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig