Kippensoep met aspergepunten en waterkers

105 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kipfilet in stukken snijden en in keukenmachine pureren. Eiwit, sesamolie, 1 theelepel zout en peper naar smaak erdoor mengen. Kipmengsel 5 minuten laten staan. Aspergepunten halveren. In pan bouillon aan de kook brengen en sherry, sojasaus en 1 theelepel zout erdoor roeren. Asperges en bosuitjes toevoegen en in 3-5 minuten gaarkoken. Kipmengsel toevoegen. Met garde stevig door bouillon roeren tot kipmengsel in stukken uiteen valt. Soep op zacht vuur nog 2-3 minuten laten pruttelen en op smaak brengen met sojasaus en peper. Waterkers erdoor roeren.

Kippensoep met aspergepunten en waterkers

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig