Schil de stengels bleekselderij met een dunschiller en snijd van elke stengel de bovenste 6 cm (met blad) af. Houd deze apart. Snijd de rest schuin in dunne plakjes. Snijd de kipfilet in plakjes en de appel in dunne schijfjes. Hak de walnoten grof.
Meng de kipfilet, de appel en de walnoten erdoor. Roer het water door de mayonaise en meng door de salade. Breng op smaak met peper en zout. Schep de salade in feestelijke coupes of wijde glazen en steek de stukjes bleekselderij (met blad) erin.
Eenpersoons waldorfsalade met kip
Feestelijk voorgerecht: de klassieke waldorfsalade geserveerd in een mooi glas.
Eenpersoons waldorfsalade met kip
Feestelijk voorgerecht: de klassieke waldorfsalade geserveerd in een mooi glas.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006223_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
4 personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de stengels bleekselderij met een dunschiller en snijd van elke stengel de bovenste 6 cm (met blad) af. Houd deze apart. Snijd de rest schuin in dunne plakjes. Snijd de kipfilet in plakjes en de appel in dunne schijfjes. Hak de walnoten grof.
Meng de kipfilet, de appel en de walnoten erdoor. Roer het water door de mayonaise en meng door de salade. Breng op smaak met peper en zout. Schep de salade in feestelijke coupes of wijde glazen en steek de stukjes bleekselderij (met blad) erin.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 stengels bleekselderij
160 g gerookte kipfilet
1 Elstar appel
50 g ongebrande walnoten
1 el water
3 el mayonaise