Gekruide braadworst

670 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bestrooi de braadworsten met Provençaalse kruiden.

  2. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het vlees in 13 min. gaar.

  3. Leg de courgetteplakken in een ovenschaal. Meng de knoflook met 3 el olie en voeg peper en zout naar smaak toe. Besprenkel de courgette met de knoflookolie. Zet de schaal 15 min. in de oven.

  4. Verdeel de frites over een bakplaat. Schuif deze boven de courgette en bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 5 min. de tomaten toe aan de courgette. Schep vlak voor serveren voorzichtig om.

  5. Verdeel de worst, de frites en de groenten over 4 schaaltjes.

Gekruide braadworst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig