Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook ca. 1 minuut fruiten. Groentemix en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Intussen tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in partjes snijden. Kidneybonen laten uitlekken. Bonen en tomaten door groentemix scheppen en ca. 4 minuten meeverwarmen. Chili vermengen met rijst. Garneren met kaasblokjes. Lekker met tortillachips.
Bonenchili met witte kaasblokjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011390_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook ca. 1 minuut fruiten. Groentemix en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Intussen tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in partjes snijden. Kidneybonen laten uitlekken. Bonen en tomaten door groentemix scheppen en ca. 4 minuten meeverwarmen. Chili vermengen met rijst. Garneren met kaasblokjes. Lekker met tortillachips.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak snelkookrijst
2 teentjes knoflook
3 el zonnebloemolie
1 zak Italiaanse groentemix
3 el Mexicaanse seasoningsmix
5 kleine trostomaten
2 blikken kidneybonen
1 potje witte kaasblokjes