Worst-uispiesjes

Een spiesje of worstje van de bbq is altijd lekker. Dus maak er meteen een combi van, waarom niet?

270 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Week de houten satéspiesen 30 min. in water. Steek de barbecue aan.

  2. Halveer de braadworsten. Snijd de rode ui in 8 parten, de chorizo in 8 stukken en de courgette in halve plakken. Rijg om en om aan de spiesen. Bestrijk met de olie en gril in ca. 12 min. gaar op de barbecue. Keer regelmatig.

  • variatietipSnijd de rest van de courgette in plakken en gril die of verwerk ze in een salade.
  • Worst-uispiesjes

    Instructievideo - 00:42 min.

Worst-uispiesjes

Een spiesje of worstje van de bbq is altijd lekker. Dus maak er meteen een combi van, waarom niet?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig