Week de houten satéspiesen 30 min. in water. Steek de barbecue aan.
Halveer de braadworsten. Snijd de rode ui in 8 parten, de chorizo in 8 stukken en de courgette in halve plakken. Rijg om en om aan de spiesen. Bestrijk met de olie en gril in ca. 12 min. gaar op de barbecue. Keer regelmatig.
Worst-uispiesjes
Een spiesje of worstje van de bbq is altijd lekker. Dus maak er meteen een combi van, waarom niet?
- variatietipSnijd de rest van de courgette in plakken en gril die of verwerk ze in een salade.
Worst-uispiesjes
Instructievideo - 00:42 min.
Worst-uispiesjes
Een spiesje of worstje van de bbq is altijd lekker. Dus maak er meteen een combi van, waarom niet?
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD147629_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
270 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Week de houten satéspiesen 30 min. in water. Steek de barbecue aan.
Halveer de braadworsten. Snijd de rode ui in 8 parten, de chorizo in 8 stukken en de courgette in halve plakken. Rijg om en om aan de spiesen. Bestrijk met de olie en gril in ca. 12 min. gaar op de barbecue. Keer regelmatig.
variatietip:Snijd de rest van de courgette in plakken en gril die of verwerk ze in een salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 Catalaanse braadworsten
1 rode ui
100 g AH Excellent Spaanse chorizo
½ courgette
1 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
satéprikker 20 cm
barbecue