Maaltijdsalade met oude kaas

330 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in 4 parten. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook ze in ruim water met zout in 8 min. beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Laat de artisjokharten uitlekken en halveer.

  2. Snijd de kaas in blokjes en de ui in dunne halve ringen. Meng met de afgekoelde sperziebonen, ui, kaas, ham en rucola. Maak een dressing van de mayonaise, crème fraîche en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Schep de dressing voorzichtig door de salade en garneer met de partjes ei.

  • combinatietipLekker met stokbrood.

Maaltijdsalade met oude kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig