Kip met komkommer in oestersaus

515 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de kipfilet en 1 teen knoflook in 600 ml water met 1 tl zout 15 min. op laag vuur. Neem de kipfilet uit de pan en haal 'm met twee vorken uit elkaar. Kook ondertussen de pandanrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de prei 3 min. Snijd de tweede teen knoflook fijn en bak 1 min. mee. Voeg de kip, de komkommer, de oestersaus en de gembersiroop toe en breng aan de kook. Laat 3 min. op laag vuur koken.

  3. Serveer de kip in oestersaus met de pandanrijst.

  • algemeenVoeg voor een frisse smaak fijngesneden verse koriander toe.

Kip met komkommer in oestersaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig