Meng de pesto in een kom met de crème fraîche. Pers de tenen knoflook en roer door het pesto-crème fraîchemengesel. Voeg 3 el olie toe en breng op smaak met peper en zout.
Meng de tomaat in een andere kom met de ui en peterselie. Breng de tomatensalsa op smaak met de rest van de olie, azijn en peper en zout. Serveer de tortillachips met de pesto- en tomatensalsa.
- algemeenU kunt de salsa's 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Tortillachips met snelle salsa's
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006582_220x162_JPG.jpg)
8 personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng de pesto in een kom met de crème fraîche. Pers de tenen knoflook en roer door het pesto-crème fraîchemengesel. Voeg 3 el olie toe en breng op smaak met peper en zout.
Meng de tomaat in een andere kom met de ui en peterselie. Breng de tomatensalsa op smaak met de rest van de olie, azijn en peper en zout. Serveer de tortillachips met de pesto- en tomatensalsa.
algemeen:U kunt de salsa's 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
4 el pesto
2 bekertjes crème fraîche
2 tenen knoflook
6 el olijfolie
2 bakjes cherrytomaten
2 rode uien
1 bakje platte peterselie
1 el wittewijnazijn
2 zakken tortilla chips