Verhit de grillpan. Snijd de pitabroodjes bijna helemaal open en gril ze opengeklapt ca. 4 min. Keer halverwege.
Bestrijk de broodjes royaal met houmous. Verdeel de ijsbergsla en de paprika erover. Bestrooi naar smaak met de chilipeper.
- algemeenU kunt de broodjes maximaal 2 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in vershoudfolie.
Pitabroodje paprika
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006611_220x162_JPG.jpg)
4 personen
210 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de grillpan. Snijd de pitabroodjes bijna helemaal open en gril ze opengeklapt ca. 4 min. Keer halverwege.
Bestrijk de broodjes royaal met houmous. Verdeel de ijsbergsla en de paprika erover. Bestrooi naar smaak met de chilipeper.
algemeen:U kunt de broodjes maximaal 2 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in vershoudfolie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 pitabroodjes
½ bakje houmous
¼ krop ijsbergsla
½ pot geroosterde paprika
0 chilipeper
Dit heb je nodig
grillpan