Aardappelsalade met hotdogs

495 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de aardappelen in ruim water met wat zout in 20 min. gaar. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar. Klop ondertussen een dressing van de mosterd, de slasaus, de oregano, 1 el water en peper en zout naar smaak.

  2. Giet de aardappelen af en snijd ze in blokjes van 3 cm. Laat ze in een lage schaal snel afkoelen. Giet de sperziebonen af in een vergiet en spoel ze onder stromend water koud.

  3. Snijd de hotdogs in stukjes. Meng de aardappelen, de sperzie-bonen, de hotdogs, de ui, en de dressing. Verdeel de aardappel-salade met de cherrytomaten over 4 borden en serveer.

  • algemeenSalade over? Deze smaakt lekker op een sneetje volkorenbrood met kaas.

Aardappelsalade met hotdogs

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig