Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin. Leg de eerste 5 min. een deksel op de pan. Verhit 1/3 olie in een koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. goudbruin en net gaar.
Meng ondertussen de ijsbergsla, de tomaten, de ui en de komkommer met de rest van de olie in een schaal. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de kaasblokjes.
Verdeel de aardappelschijfjes en de tartaartjes over 4 borden en serveer met de Griekse salade.
- algemeenBestrooi de aardappelschijfjes met 2 tl paprikapoeder en bak ze nog 1 min.
Tartaartje met Griekse salade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014510_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
480 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin. Leg de eerste 5 min. een deksel op de pan. Verhit 1/3 olie in een koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. goudbruin en net gaar.
Meng ondertussen de ijsbergsla, de tomaten, de ui en de komkommer met de rest van de olie in een schaal. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de kaasblokjes.
Verdeel de aardappelschijfjes en de tartaartjes over 4 borden en serveer met de Griekse salade.
algemeen:Bestrooi de aardappelschijfjes met 2 tl paprikapoeder en bak ze nog 1 min.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 el traditionele olijfolie
700 g aardappelschijfjes
4 rundertartaar
100 g fijngesneden ijsbergsla
2 tomaten
1 ui
½ komkommer
100 g salade kaasblokjes