Tartaartje met Griekse salade

480 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin. Leg de eerste 5 min. een deksel op de pan. Verhit 1/3 olie in een koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. goudbruin en net gaar.

  2. Meng ondertussen de ijsbergsla, de tomaten, de ui en de komkommer met de rest van de olie in een schaal. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de kaasblokjes.

  3. Verdeel de aardappelschijfjes en de tartaartjes over 4 borden en serveer met de Griekse salade.

  • algemeenBestrooi de aardappelschijfjes met 2 tl paprikapoeder en bak ze nog 1 min.

Tartaartje met Griekse salade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig