Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg halverwege de bloemkool toe. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de braadworst in ca. 6 min. gaar. Rasp ondertussen de kaas en verwarm de tomatenblokjes in een steelpan. Giet de pasta en de bloemkool af en voeg de rest van de olie toe. Verdeel de pasta en de bloemkool over 4 borden. Verdeel het vlees en de tomaten erover. Bestrooi met de kaas en garneer met de olijven.
- algemeenRecepten winnaar De Tas week 27: Marianne Blom.
Penne met bloemkool en braadworst
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030750_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
790 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg halverwege de bloemkool toe. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de braadworst in ca. 6 min. gaar. Rasp ondertussen de kaas en verwarm de tomatenblokjes in een steelpan. Giet de pasta en de bloemkool af en voeg de rest van de olie toe. Verdeel de pasta en de bloemkool over 4 borden. Verdeel het vlees en de tomaten erover. Bestrooi met de kaas en garneer met de olijven.
algemeen:Recepten winnaar De Tas week 27: Marianne Blom.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g volkoren penne
1 bloemkool
3 el olijfolie
4 braadworsten
75 g boerenkaas
1 blik tomatenblokjes
4 el zwarte olijven