Balletje, balletje

Echte Hollandse hap: aardappelen, worteltjes en gehaktballen.

440 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de boter in een hapjespan en bak de krieltjes met de deksel op de pan in 8 min. gaar en bruin. Schep regelmatig om.

  2. Doe ondertussen het gehakt in een kom samen met het paneermeel, het ei en de moster. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Kneed goed door en maak balletjes ter grootte van een krieltje. Voeg bij de krieltjes en bak in 5 min. gaar.

  3. Snijd de worteltjes in ongeveer dezelfde grote als de krieltjes. Kook de worteltjes in 4 min. beetgaar. Voeg bij de krieltjes en bak nog 2 min. Verdeel over 4 borden en bestrooi met peterselie.

Balletje, balletje

Echte Hollandse hap: aardappelen, worteltjes en gehaktballen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig