Magere hamburger met tzatziki

Zelfgemaakte hamburgers met Griekse frisromige saus. Een weekendburger om zo uit de hand te eten.

355 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop het ei los en meng dit met het rundergehakt en paneermeel. Kneed alles goed door elkaar en kruid met peper en zout. Vorm er met vochtige handen platte burgers van.

  2. Verhit een grillpan en gril de burgers in 5 min. gaar. Keer halverwege. Rooster de shoarmabroodjes in de broodrooster en snijd open. Snijd ondertussen de paprika in dunne ringen.

  3. Beleg elk broodje met een hamburger. Doe op elk broodje 1 el tzatziki en verdeel de paprikaringen en de helft van de rucola erover. Serveer de rest van de rucola er met de tzatziki apart bij.

  • Vlees grillen

    Instructievideo - 00:39 min.

Magere hamburger met tzatziki

Zelfgemaakte hamburgers met Griekse frisromige saus. Een weekendburger om zo uit de hand te eten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig