Aubergine-kipcurry met sperziebonen

Fijne smaakmaker toevoegen? Strooi er wat verse koriander overheen.

600 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui grof en snijd de aubergine in blokjes.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kipfiletblokjes toe en bak 3-4 min. mee. Voeg de aubergine toe en bak nog 3 min. Schep de boemboe en kokosmelk erdoor. Voeg de sperziebonen toe en doe de deksel op de pan. Stoof de curry 7-8 min. tot de sperziebonen beetgaar zijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de rijst in kommen en verdeel de kipcurry erover.

Aubergine-kipcurry met sperziebonen

Fijne smaakmaker toevoegen? Strooi er wat verse koriander overheen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig